Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Old » Gigi i-a dat Steaua 2 lui Bucsaru

Gigi i-a dat Steaua 2 lui Bucsaru

Autor:

Este oficial! Steaua va juca in etapa 7 din Liga 1 cu Steaua 2! Gigi Becali a anuntat ieri ca a decis desfiintarea “satelitului” din Liga 2 si ca toti jucatorii, plus alti fotbalisti de la prima echipa care nu intra in planurile lui Ilie Dumirescu, vor merge la Urziceni.

 

*Zapata si Baciu, salvati*

“Gata, Steaua II nu mai exista! Dau imprumut tot lotul la Urziceni! Nu vom mai juca in etapa 7 cu Unirea, va fi un meci Steaua 1 cu Steaua 2! N-o sa am nici o frica acum, asta ar fi culmea, sa patesc ca la Buzau!”, a declarat boss-ul din Ghencea. Acesta a precizat ca “Zapata si Baciu ramin la Steaua, ii vrea Ilie Dumitrescu, dar vor merge la Urziceni Andrei Ionescu si Mihai Onicas”.

Antrenorul secund al Unirii, Gabriel Caramarin, a confirmat ca Steaua a decis sa renunte la jucatorii de la echipa a doua si sa-i transfere la gruparea ialomiteana. “Exista o lista cu jucatorii de la Steaua 2 care vor veni la Urziceni. Vor fi alesi cei care pot face fata in Liga 1″, a spus Caramarin, care a adaugat ca din vechiul lot al Unirii este posibil sa continue Nicu, Marinescu si Brandan.

*Rusescu vine in Ghencea*

Ieri s-a perfectat transferul lui Raul Rusescu la Steaua, atacantul in virsta de 22 de ani fiind al saptelea fotbalist de la Unirea care ajunge in Ghencea.

*”Lotul Urziceni”, cotat la 10 milioane de euro*

Desi se spune ca fotbalistii adusi de Steaua de la Urziceni ar fi stins o datorie de patru milioane de euro pe care Bucsaru o avea la Gigi Becali, cota de piata a acestora este mult mai mare. Site-ul german de specialitate “transfermarkt.de” a evaluat la aproape 10 milioane de euro valoarea celor sapte “magnifici”.

*Valoarea “lotului Urziceni” in viziunea “transfermarkt.de”*

Galamaz – 1.700.000
Apostol – 1.700.000
Bilasco – 1.600.000
Rusescu – 1.500.000
Ricardo – 1.200.000
Onofras – 1.200.000
Marinescu – 650.000
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!