AcasăNewsZiv Tetelman si Daiana Voicu se recasatoresc!

Ziv Tetelman si Daiana Voicu se recasatoresc!

Abia intorsi din vacanta, Ziv Tetelman si Daiana Voicu (Willbrook) au decis sa faca pasul cel mare … din nou. “National“ a aflat ca cei doi se recasatoresc!

Daiana Voicu, fericita in sejurul din Grecia

Desi nimeni nu le mai dadea nici o sansa, mai ales ca pe fir intrase devoratoarea de barbati Raluca Sandu, Ziv Tetelman si Daiana Voicu o iau de la capat. Spre fericirea celor trei copii ai lor, cei doi au decis sa se recasatoreasca in toamna, pregatind discret marele eveniment. Atat afaceristul israelian, cat si managerul Willbrook si-au dat seama ca formeaza o familie fericita si ca e spre binele lor sa uite de scandaluri si “intrusi”.

Chiar daca Ziv Tetelman a rupt orice legatura cu Raluca Sandu si s-a intors acasa, la sotie, inca din timpul divortului, incercand sa o recucereasca pe Daiana, “minunea” s-a intamplat abia in vacanta organizata de israelian special pentru familia lui.

Ziv Tetelman a dat-o uitarii pe Raluca Sandu si a ramas alaturi de copiii lui

Aflati intr-un resort de lux din Grecia, Daiana si Ziv si-au dat seama ca au trecut cu brio peste impasul in care s-a aflat casnicia lor, mai mult, ei dorindu-si inca un copil. Acum, cei doi sunt nedespartiti, fericiti si foarte ocupati cu construirea unei noi case, in complexul Oxford Garden din nordul Capitalei.

author avatar
eNational
4.299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger