AcasăNews Ziua politist, noaptea gunoier. Ce a ajuns sa faca un om...

Ziua politist, noaptea gunoier. Ce a ajuns sa faca un om in uniforma pentru a-si intretine familia!

Vasile Harnagea, politistul-gunoier/Foto: obiectivdevaslui.ro

Pentru ca din salariu nu-si poate intretine familia, vasluianul Vasile Harnagea lucreaza ziua ca politist, iar noaptea aduna deseuri pentru o societate privata.  Semnalat de presa locala, cazul este anchetat acum de sefii Politiei Vaslui. Sindicatele politistilor acuza statul ca-i impinge pe oamenii in uniforma sa desfasoare astfel de munci pentru a putea supravietui.

Vasile Harnagea, politistul-gunoier/Foto: obiectivdevaslui.roVasile Harnagea imbraca dimineata uniforma de politist, iar dupa amiaza lucreaza “la negru” la firma Ritmic Com SRL, o societate comerciala care colecteaza deseuri.

Pentru a-si ajuta patronul, Harnagea  ii amendeaza pe cei care nu predau deseurile firmei la care el lucreaza.  Si asta nu este tot. Harnagea da alarma cand inspectorii de munca vin in control la firma pentru a-si proteja colegii care lucreaza la negru. Si asta doar pentru ca din salariul de politist nu-si poate intretine familia!

Cazul politistului Harnagea a ajuns in atentia sefilor de la IPJ Vaslui, dupa ce a fost publicat de obiectivdevaslui.ro

Mihai Carp, seful IPJ Vaslui, spune ca va ancheta cazul.

Sindicate: Este vina statului care nu pune accent pe aceasta profesie

Pentru Sindicatul National al Politistilor, Vasile Harnagea este cazul unui om impins de stat catre lucruri negucetate, doar pentru a supravietui: „Institutiile statului ar trebui sa nu-i mai impinga sa faca astfel de lucruri”, a declarat Florin Valnei, de la Sindicatul National al Politistilor, la Antena 3.

„E regretabil. Acesti oameni trebuie sa-si faca datoria, sa-si apare statul, sa asigure siguranta cetateanului (…) Daca desfasoara si alte activitati, trebuie sa raspunda in fata legii (…) Din punctul nostru de vedere, trebuie stabilita o salarizare unitara. Sa nu te mai gandesti ca trebuie sa lucrezi in alta parte ca sa-ti intretii familia. Este vina acestui stat care nu pune accent pe aceasta profesie. Trebuie sa avem oameni bine platiti care sa nu mai fie nevoiti sa desfasoare astfel de activitati”, spune sindicalistul.

965 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este Romania lui vanghelie,becali,udrea,boc ,videanu ,blejnar si lista poate continua….daca tot le place sa fie slugi la acesti golani si tarfe care se fac ca lucreaza..sa-si mai ia inca ..trei joburi….atata timp cat le place viata de viermi asta merita romanii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger