AcasăNewsZiua Nationala. Iohannis si Tudose au urmarit parada militara de la tribuna...

Ziua Nationala. Iohannis si Tudose au urmarit parada militara de la tribuna oficiala

Seful statului si cel al Guvernului au urmarit de la tribuna oficiala defilarea militara de vineri, de la Arcul de Triumf, impreuna cu doi fosti presedinti – Emil Constantinescu si Traian Basescu.

Pe langa Klaus Iohannis si Mihai Tudose, la aceeasi tribuna se afla si mai multi ministri, cel al Internelor, Carmen Dan, al Apararii, MIhai Fifor, precum si ministrul Transporturilor, Felix Stroe.

Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului transmisesera inca de zilele viitoare ca nu se vor afla de 1 decembrie la tribuna oficiala. Si nici la receptia de la Cotroceni.

Parada militara este in plina desfasurare la momentul de fata, cateva mii de romani aflandu-se in zona Arcului de Triumf si a Bulevardului Kiseleff, pentru a vedea militarii defiland, lor alaturandu-se si cei care urmaresc defilarea fie la TV, fie pe internet. (DETALII AICI).

sursa foto: captura video Facebook/Ministerul Apararii Nationale

author avatar
Cristina Stefan
959 afisari

3 COMENTARII

  1. Un Țap mongoloid, un Pirat tătar, un Sas elocvent ca un trabant, lipsea Bătrîna Șandrama Stalinistă, Ilici (descendență neaoșă, și la ăla) și-i aveam pe cei 4 cavaleri a Apocalipsei României postdecembriste. Ăștia, dimpreună cu cei ce guvernară 28 de ani sînt CRIMINALI!

  2. Mai adaug,pe langa cele scrise mai sus,faptul ca,in afara de cateva mijloace tehnice de nautate cu valoare operationala mica,la parada s-a iesit cu tancuri din anii 80,avioane antice mig21,f-16 la mana etc. si multe alte ciurucuri aruncate de aliatii strategici,bineinteles pe bani multi,ca asa ii sta bine unei colonii.Totusi,sunt bune si astea decat deloc,ce sa mai zic de marimea armatei ca doar incape pe stadionul national,intreaga si cu mijlocele tehnice cu tot.

  3. Daca mai credea cineva ca romulanul nu este ofiter inferior acoperit acum sper ca nu mai cred decat hashishtagistii fara cap,caci asa sunt manipulati de usor,parca ar fi gandaci de bucatarie carora lis-a rupt capul,la figurat.Deci,nu se poate in aceasta colonie decat cu guvernanti pusi de stapani,eventual de unul sau mai multe servicii,acestea fiint tot ale stapanilor din exterior.Cate situatii grotesti vedem si auzim in fiecare zi,numai in colonia asta se pot intampla toate relele.Cineva afirma,senin si fara remiscari,ca un faptuitor de omor calificat va lua 20 de ani cu executare(ca pe viata nu se merita,pedeapsa capitala fiind din nefericire scoasa),dar,trebuie sa i se dea a doua sansa,adica sa mai faptuiasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger