AcasăNewsZiua Copilului in Sectorul 4

Ziua Copilului in Sectorul 4

ziua-internationala-a-copilului-google

Pentru a celebra Ziua Internationala a Copilului, Primaria Sectorului 4 va organiza o serie de evenimente, ai caror principali protagonisti vor fi copiii si adolescentii, ocrotiti in cadrul centrelor de zi si de plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4.

ziua-internationala-a-copilului-googleMiercuri, micutii de la Complexul „Sfantul Vasile” si de la Adapostul de Noapte si Zi pentru Copiii Strazii isi vor aniversa ziua la „Balonul Copiilor” din Parcul Herastrau. Miine,  1 Iunie a.c., copiii de la Adapostul de Noapte si Zi pentru Copiii Strazii, alaturi de voluntarii Fundatiei Pact, se vor afla in Parcul Tineretului. Acestia vor sustine momente artistice si vor participa la jocuri distractive in aer liber, in timp ce colegii lor de la Complexul „Sfintul Vasile” vor primi vizita unei trupe de actori, dar si a unor clovni ce vor anima serbarea in finalul careia toti copii vor primi in dar dulciuri si jucarii.

De asemenea, micutii de la Centrul de Zi „Casa Sperantei” si cei de la Centrul de Zi „Eu si Prietenii Mei” sint invitati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 din str. Soldat Enache Ion nr.1 A, la un spectacol sustinut de actorii Teatrului „Constantin Tanase”, sub indrumarea maestrului Alexandru Lulescu. La rindul lor, copiii vor sustine un moment artistic, din care nu vor lipsi cintecele si dansurile. Seria manifestarilor prilejuite de aniversarea Zilei Internationale a Copilului se va incheia cu vizita unor grupuri de copii si adolescenti de la Complexul „Sfantul Spiridon” la Baneasa Shopping City, unde acestia vor sustine o sceneta, in timp ce micutii de la Centrul de Plasament „Robin Hood” sunt invitati sa sarbatoreasca la iarba verde, la un picnic organizat special pentru ei.

author avatar
Simona Sofian
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger