AcasăNewsZi speciala pentru Sandra si Adrian Mutu: se cununa religios, dupa botezul...

Zi speciala pentru Sandra si Adrian Mutu: se cununa religios, dupa botezul baietelului lor

Unul din instantaneele realizate la botez, pe care mandrul tatic le-a postat pe internet (sursa foto: Facebook/Adrian Mutu)

O zi foarte frumoasa din toate punctele de vedere pentru micul Tiago, Sandra si Adrian Mutu, rudele si apropiatii lor.

Unul din instantaneele realizate la botez, pe care mandrul tatic le-a postat pe internet (sursa foto: Facebook/Adrian Mutu)

Cuplul a ales aceasta duminica superba de toamna pentru a-si crestina baietelul, pe Tiago, si pentru a-si uni destinele in fata lui Dumnezeu.

Botezului micutului in varsta de sase luni a avut loc intr-o biserica din Pipera. Nasii baiatului au fost antrenorul Cosmin Contra si sotia, Alina, dar si fotbalistul Eduard Stancioiu si sotia acestuia, Beatrice.

Ceremonia s-a incheiat in jurul orei 14, parintii si nasii celui mic grabindu-se apoi catre celalalt eveniment important al zilei – cununia religioasa a fostului international cu aleasa inimii sale, Sandra. Viitoarea mireasa a atras deja toate privirile cu tinuta aleasa pentru botezul baietelului sau, si anume o salopeta cu volan, intr-o nuanta de roz.

sursa foto: wowbiz.ro

Dupa cununia religioasa, programata sa aiba loc la o biserica din Capitala, de aceasta data, mirii si invitatii lor vor petrecere la un restaurant din Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger