AcasăNewsZi grea pentru Bica: asteapta o decizie de la Instanta Suprema

Zi grea pentru Bica: asteapta o decizie de la Instanta Suprema

Alina Bica

Fostul procuror-sef al Directiei de Investigare a Crimei Organizate asteapta sa afle daca magistratii Instantei Supreme se vor pronunta, in cursul acestei zile, in dosarul Cunoscut opiniei publice drept Bica-Sima-Pop.

Este vorba de dosarul in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, procurorii acuzand-o in acelasi dosar in care au fost deferiti justitiei si omul de afaceri Horia Simu, dar si fostul sef al Fiscului, Serban Pop.

Ramane de vazut daca instanta se va pronunta in cursul zilei de joi si mai ales daca decizia va fi pronuntata pe noua incadrare- stiut fiind faptul ca la termenul precedent aflandu-se faptul ca urmeaza ca incadrarea in cazul Alinei Bica ar fi urmat sa fie schimbata din luare de mita in favorizarea faptuitorului.

Cert este ca hotararea actualului complet care judeca aceasta cauza nu va fi una definitiva si ca va putea fi contestata.

Nu e prima oara cand Bica primeste o decizie a instantei. Fosta sefa Antimafia fost condamnata, in noiembrie anul trecut, la patru ani de inchisoare, intr-un dosar in care fostul ministru Videanu a fost achitat, insa nici in cazul respectiv nu e vorba despre o hotarare definitiva.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger