AcasăNewsZgarieturi pe pieptul lui DSK. Urme de sperma in camera

Zgarieturi pe pieptul lui DSK. Urme de sperma in camera

Anchetatorii au descoperit zgarieturi pe pieptul directorului FMI si urme de sperma in camera

Un raport al consulatului francez din New York, citat de site-ul Atlantico.fr, afirma ca au fost gasite urme de zgarieturi pe pieptul directorului FMI. Anchetatorii americani tin la curent autoritatile franceze asupra tuturor etapelor investigatiei. Dominique Strauss-Kahn a acceptat sa fie supus unui control medico-legal. Acesta a avut loc ieri, ceea ce explica informatiile din raportul consulatului.

Anchetatorii au descoperit zgarieturi pe pieptul directorului FMI si urme de sperma in cameraPotrivit documentului, un inalt oficial al politiei new yorkeze (NYPD) a precizat pentru diplomatii francezi ca a fost folosit asa-numitul red kit (trusa pentru prelevari in caz de viol), care permite efecturarea de prelevari asupra victimei (haine, obiecte, unghii etc) si de la locul infractiunii. Partii franceze i s-a adus la cunostinta ca „au fost descoperite urme ADN (cel mai probabil de sperma) care se afla in curs de cercetare. Rezultatele prelevarilor nu sunt asteptate mai devreme de cinci zile”, adauga raportul.

Potrivit relatarilor presupuse victime, agresiunea s-ar fi produs la ora 13.30, intr-o camera a unui hotel din Manhattan. Femeia de serviciu ar fi sunat la usa apartamentului directorului FMI. Neprimind nici un raspuns, a crezut ca suita e libera si a intrat pentru a face curatenie. In acel moment, se pare ca Dominique Strauss-Kahn ar fi iesit gol din baie, s-ar fi napustit asupra femeii de 32 de ani si ar fi aruncat-o pe pat. Aceasta ar fi reusit sa se elibereze, dar directorul FMI ar fi prins-o si dus-o in baie, fortand-o sa faca sex oral. Potrivit amchetatorilor, DSK ar fi incercat sa o incuie in apartamentul de hotel. Femeia ar fi reusit insa sa scape si ar fi alertat directiunea.

Cand fortele de ordine ar fi sosit, in jurul orei 14.00, DSK parasise hotelul, dar, in graba a uitat un telefon mobil din cele cateva pe care le avea. A sunat la hotel pentru a i se aduce telefonul. Asa au aflat politistii unde se afla, scrie New York Times.

Anchetatori in civil de la Autoritatea Portuara din New York si New Jersey l-au interpelat pe directorul FMI pe Aeroportul JFK, unde se suise deja la bordul unei curse Air France spre Paris, care se pregatea sa decoleze si l-au retinut.

Potrivit unui comunicat oficial al Grupului hotelier Accor, proprietar al Sofitel, Dominique Strauss-Kahn ar fi anuntat sambata receptia despre plecarea sa. Accor a refuzat insa sa precizeze daca directorul FMI si principalul candidat socialist pentru alegerile prezidentiale din Franta, era un obisnuit al hotelului si nici cat de lung avusese programat sejurul. „Nu dam informatii despre clientii nostri,” ar fi explicat Accor.

Femeia de serviciu a intrat in suita lui DSK „pentru a face curatenie”, a declarat directia, adaugand ca personalul de serviciu nu are alta modalitate de a verifica daca clientul este inauntru decat sunand la usa.

Configuratia suitei 2806, in care a locuit directorul FMI, „nu este foarte practica” si este posibil „sa nu se auda ca o angajata a intrat in camera”, a declarat Paul Dubrule, co-fondator Accor. „Baia se afla in fundul suitei, dupa un cot”, a explicat Dubrule.

author avatar
Adrian Patrusca
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger