AcasăNewsZeci de raniti si persoane decedate, in urma unui grav accident de...

Zeci de raniti si persoane decedate, in urma unui grav accident de tramvai, in Londra (VIDEO)

Masini de salvare, politie si pompieri si zeci de salvatori furnicand in jurul vagoanelor unui tramvai sarit de pe sine. Accidentul a avut loc in cursul diminetii, in capitala Marii Britanii.

Mai exact intr-un cartier din sudul Londrei. Cele mai recente informatii facute publice din directia Politiei Transporturilor din Marea Britanie indica faptul ca sunt in jur de 50 de persoane ranite, care au fost duse deja la spitalele din zona in care s-a produs accidentul. DIn pacate, s-au confirmat si informatiile cum ca sunt si persoane pentru salvarea carora nu s-a mai putut face nimic. Numarul acestora nu a fost anuntat oficial, detaliile facute publice incluzand doar precizarea „sunt cateva pierderi de vieti omenesti”.

Interventia, una complicata, a inclus folosirea echipamentelor pentru interventii de descarcerare, avand in vedere faptul ca, potrivit aceleasi surse, au fost persoane care au ramas prinse intre fiarele mijlocului de transport in comun.

E important de precizat faptul ca, desi nu a fost anuntata oficial o cifra a pasagerilor aflati in tramvaiul respectiv, avand in vedere ca accidentul s-a produs la primele ore ale zilei, este foarte posibil ca vehiculul sa fi fost destul de aglomerat.

La nivel de cauze nu se cunosc momentan detalii, cu exceptia faptului ca se face o ancheta menita sa lamureasca aceste aspecte. Ramane de vazut ce anume vor anunta specialistii in astfel de situatii.

[youtube]pVsr_rP4-1g[/youtube]

[youtube]eoaF2JIeWXY[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger