AcasăNewsZeci de perchezitii. Suspiciuni vizand produse de curatenie contrafacute

Zeci de perchezitii. Suspiciuni vizand produse de curatenie contrafacute

Daca tot se apropie Pastele si mai toti romanii isi curata locuintele, ca inainte de orice mare sarbatoare, produsele de igienizare sunt cat se poate de necesare.

Doar ca in cazul de fata politistii suspecteaza mai multe persoane ca ar fi pus in circulatie produse contrafacute, ba chiar ca ar fi facut si evaziune. Drept urmare, oamenii legii specializati in Investigarea Criminalitatii Economice au demarat, la primele ore ale zilei de marti, o actiune ce a implicat nu mai putin de 23 de perchezitii, desfasurate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General.

Au fost facute verificari si s-au ridicat inscrisuri de la adrese de pe raza judetelor  Cluj, Mures, Suceava, Maramures, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Sibiu, Salaj, Brasov si Alba, din cate anunta IGPR. Politistii s-au oprit atat la sediile sociale, cat si la punctele de lucru ale unor firme, dar si la domiciliile persoanelor ce cordoneaza activitatea acestora.

„In fapt, din cercetari a reiesit ca, atat in mediul on line, cat si in mod direct, reprezentantii unei societati comerciale, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, care detine in regim de franciza 25 de magazine in toata tara, ar fi comercializat pe piata interna produse de curatenie sub marci consacrate, susceptibile a fi contrafacute, fara acordul titularului de drepturi”, se precizeaza in comunicatul oamenilor legii, din care rezulta si ca „s-a constatat ca respectivele produse s-ar fi comercializat cu pret mult inferior in comparatie cu cel practicat in cazul produselor originale, iar cu ocazia incasarii contravalorii produselor in cauza, ar fi fost emise bonuri fiscale pentru alte produse decat cele achizitionate”.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger