AcasăNewsZeci de mii de tigari de contrabanda si sute de petarde, gasite...

Zeci de mii de tigari de contrabanda si sute de petarde, gasite in locuintele unor ieseni

Mai multe persoane s-au ales cu dosar penal, fiind acuzate de contrabanda cu tigari si incalcarea regimului materiilor explozive, dupa ce in locuintele lor cu fost gasire bunuri pe baza de tutun, precum si petarde, pentru care nu aveau acte care sa le ateste provenienta.

Produsele respective au fost gasite in timpul a patru perchezitii facute, luni, in localitatile iesene Rediu si Mioveni, politistii avand suspiciuni ca anumite persoane ar savarsi fapte de contrabanda.

In cadrul verificarilor, au fost gasite si confiscate 22 de mii de tigari pentru care suspectii nu au putut prezenta documente legale de provenienta. Tigaretele, in valoare de circa 12 mii de lei, ar fi fost aduse, sustin reprezentantii IPJ Iasi intr-un comunicat, din Republica Moldova si Ucraina. De asemenea, au fost ridicate si 247 de petarde.

La actiune au luat parte atat politisti din cadrul sectiei 8 Politie Rurala din cadrul IPJ Iasi, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

sursa foto: ziarulceahlaul.ro

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger