Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Zeci de mii de functionari publici din administratia locala vor sa intre in greva

Zeci de mii de functionari publici din administratia locala vor sa intre in greva

Autor:

Peste doar doua zile, in jur de 30.000 de functionari din administratia publica locala intentioneaza sa intre in greva generala, pe durata unei zile.

 

ghiseu bancar plata 300x239 Zeci de mii de functionari publici din administratia locala vor sa intre in grevaMasura de protest a sindicalistilor afiliati Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA) vine ca reactie la nemultumirile acestora fata de o serie de promisiuni ale Guvernului, despre care spun ca ar fi neonorate. “Am solicitat Guvernului o mica parte din promisiunile facute in campania electorala din 2012”, a precizat Valer Suciu, presedinte al Federatiei amintite, intr-o interventie telefonica in direct la Antena 3, amintind, printre altele, de chestiuni ce tin de reglementarea legislatiei muncii. “Actualii guvernanti (…) sfideaza, efectiv, salariatii din sectorul bugetar”, e de parere Suciu.

Greva generala urmeaza sa inceapa dimineata, la debutul programului normal de lucru, si sa se incheie la finele programului zilei de joi.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!