AcasăNewsZeci de elevi din Galati, pe mainile medicilor, cu suspiciuni de toxiinfectie...

Zeci de elevi din Galati, pe mainile medicilor, cu suspiciuni de toxiinfectie alimentara

Un nou caz ingrijorator, in privinta unor elevi care au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au acuzat stari de rau, in cazul lor existand suspiciuni de o afectiune digestiva.

Cel mai recent caz a fost semnalat in urma cu scurta vreme, la o scoala din orasul Galati unde, potrivit primelor informatii, medicii au fost alertati asupra unui numar de aproximativ 40 de copii care s-au plans ca se simt rau, simptomele fiind celor specifice toxiinfectiei alimentare, conform viata-libera.ro. La scoala respectiva s-au deplasat medicii de la ambulanta, pentru a-i prelua pe copii si a-i duce spital, unde sa fie supusi unor teste menite sa stabileasca exact diagnosticul si tratamentul adecvat. Actiunea este in plina desfasurare la aceasta ora.

La fata locului urmeaza sa se faca o ancheta, pentru a se afla ce anume a cauzat starile de rau in cazul copiilor. Trebuie spus ca si in acest caz exista suspiciuni cum ca problemele ar fi fost cauzate de laptele distribuit in scoala.

Situatiile de genul celei de fata sunt tot mai greu de inteles, avand in vedere ca in ultimele zile au fost astfel de cazuri atat la Pechea, in judetul Galati, cat si in Arges, fiind vorba tot despre de elevi care ar fi baut laptele oferit in scoala, ca parte a programului guvernamental cunoscut drept „cornul si laptele”, ajungand sa aiba nevoie de ajutor medical.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger