AcasăNewsZece ani de Facebook: Ce mesaj le-a transmis Mark Zuckerberg fanilor retelei...

Zece ani de Facebook: Ce mesaj le-a transmis Mark Zuckerberg fanilor retelei de socializare!

La implinirea unui deceniu de cand ideea lui prindea viata, perioada in care utilizatorii retelei de socializare Facebook s-au bucurat din plin de avantajele de a avea un cont pe Facebook, Zuckerberg a postat un mesaj destinat celor care au cont pe site-ul in cauza.

V-ati imagina viata fara Facebook? Sau cum ati rezista fara sa stiti, de la prima gura de cafea, bauta dimineata, ce se intampla cu prietenii virtuali, sa rasfoiti principalele titluri din presa, sau sa vedeti ce poze au mai urcat pe paginile lor de Facebook amicii din generoasa lista de friends (prieteni-n.r)? Daca sunteti mari fani ai retelei de socializare, si nu concepeti sa treaca o zi fara sa va deschideti pagina de Facebook, aflati ca au trecut peste 3.600 de zile de cand primii utilizatori ai retelei de socializare create de Mark Zuckerberg foloseau site-ul pentru a comunica intre ei la o distanta de doua blocuri sau la un ocean departare.

In zi de mare sarbatoare pentru cele aproximativ 1,2 miliarde de internauti care si-au facut, pana pe 3 februarie 2014, cont de Facebook, Zuckerberg le-a dat un semn de viata, cum altfel, decat pe pagina sa oficiala de pe site-ul de socializare. Programatorul american in varsta de 29 de ani recunoaste ca nu si-a imaginat ce impact va avea reteaua de socializare pe care a creat-o in urma cu exact zece ani asupra lumii, si a utilizatorilor de toate varstele. „Astazi este a zecea aniversare a Facebook-ului. (…) Sunt intrebat daca am stiut dintotdeauna ca Facebook va ajunge ceea ce este astazi. Nici gand. (…) Astazi, principalul atribut al retelelor de socializare este acela al impartasirii momentelor. In urmatoarea decada, vor ajuta utilizatorii la gasirea unor raspunsuri la anumite intrebari, dar si la gasirea unor rezolvari pentru probleme complexe”, marturiseste „taticul” retelei Facebook, in ziua in care site-ul de socializare a implinit zece ani.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger