AcasăNewsZborurile TAROM Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti de miercuri, ANULATE/Solutii pentru pasageri

Zborurile TAROM Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti de miercuri, ANULATE/Solutii pentru pasageri

Avand in vedere ca aeroportul din Bruxelles este inchis si miercuri, urmare a atacurilor sangeroase de ziua trecuta, mai multe curse ale Tarom, care ar fi urmat sa plece in decursul acestei zile catre si dinspre capitala Belgiei, au fost anulate.

Mare atentie, asadar, daca aveti in plan sa calatorit, cu avionul, catre Bruxelles! Dupa ce compania low-cost Blue-Air a anuntat redirectionarea zborului pe aceeasi destinatie (DETALII AICI), si compania Tarom a luat cateva decizii in privinta unor zboruri care ar fi trebuie sa se opereze in cursul zilei curente, de 23 martie. „Deoarece  aeroportul din Bruxelles ramane inchis in continuare, zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 Bucuresti – Bruxelles- Bucuresti de astazi 23 martie 2016, au fost anulate”, anunta reprezentantii Tarom, intr-un comunicat.

Pentru pasagerii care au bilete catre Bruxelels si dinspre capitala Belgiei, Tarom propune solutii, dupa cum urmeaza: „pentru a veni in intampinarea pasagerilor care detin un bilet TAROM catre si dinspre  aceasta destinatie (Bruxelles), reamintim ca acestia  vor fi acceptati fara costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre si dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen”.

In acest sens, pasagerilor care doresc sa isi reprogrameze calatoriile li se recomanda sa se adreseze fie agentiilor de turism de la care au cumparat bilete – despre care reprezentantii companiei anunta ca au primit instructiuni de la Tarom, fie agentiilor Tarom,oriapeland Call Center-ul TAROM, la numarul 9361 (valabil pentru apeluri din Bucuresti), 021 2046464, 021 3034400 (pentru pasagerii din Romania).

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger