AcasăNewsZapada a provocat un adevarat dezastru in Japonia: 11 morti si peste...

Zapada a provocat un adevarat dezastru in Japonia: 11 morti si peste o mie de raniti! (VIDEO)

Iarna le-a dat vietile peste cap locuitorilor capitalei Tarii Soarelui Rasare. A nins foarte mult, in ultimele ore, iar bilantul victimelor viscolului a ajuns la cifre datatoare de fiori

Conform celor mai recente date oferite de catre autoritatile nipone, citate de presa locala, pana sambata seara, cel putin 11 oameni fusesera declarati decedati, in urma valului de frig si precipitatii, iar alte 1.250 de persoane au fost ranite, pe intreg teritoriul tarii, in diverse accidente produse pe fondul conditiilor meteo vitrege.

Presa locala vorbeste despre cea mai grea iarna care a lovit metropola, dar si mai multe regiuni japoneze, in ultimii 40 de ani. Capriciile iernii au creat si foarte multe pagube materiale, dupa ce au dus la intreruperea energiei electrice catre consumatori, dar si la intarzierea sau chiar anularea unor zboruri.

Si, de parca nu ar fi fost suficient de incercati, japonezii nu pot rasufla inca usurati, pentru ca meteorologii au anuntat noi ninsori pentru ultima zi a saptamanii, in special in nord-estul tarii. Imaginile suprinse de televiziunile din Japonia infatiseaza dezastrul care s-a abatut asupra statului nipon.

[youtube]z2UBqabC0ds[/youtube]

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger