Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Zamfir: Orban, recalificat in ”aparator al abuzurilor”

Zamfir: Orban, recalificat in ”aparator al abuzurilor”

Autor:

Aflat cu un picior afara din partid, senatorul Daniel Zamfir il acuza pe Ludovic Orban ca a abatut PNL-ul de la calea cea dreapta si l-a obligat ”sa inchida ochii” la abuzurile comise de banci si de procurori.

 

zamfir orban pnl acuzatii excludere 277771 720x405 Zamfir: Orban, recalificat in ”aparator al abuzurilor”

Nici exclus Zamfir nu-l slabeste pe liderul PNL

Proaspat calificat, miercuri, pentru excluderea din PNL (pe motiv de apropiere de PSD si deviere spre , Daniel Zamfir arunca anatema asupra liderului Ludovic Orban. Despre care spune ca ”s-a sucit” influentat fiind de ”lobby-ul bancar si al IFN-urilor” – un lobby extrem de puternic din moment ce chiar secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, ”este proprietar de IFN” dupa cum sustine Daniel Zamfir. Acesta mai spune si ca Ludovic Orban i-a acceptat, initial, proiectele pe care acum le pune la index pe motiv ca ”dauneaza electoratului de dreapta”. Zamfir pune tot in carca lui Orban si toleranta manifestata de PNL fata de abuzuri: ”Am vazut ca, de cand este Ludovic Orban presedinte, PNL inchide ochii la abuzuri. Abuzuri de toate felurile, plecand de la abuzurile procurorilor si iata, aici, abuzurile concrete pe care le fac cei din sistemul bancar si IFN-urile”. Acum, Zamfir vrea sa vada daca tot PNL-ul ”imbratiseaza politica lui Ludovic Orban” si daca asa este ii va scuti pe liberali de efortul excluderii lui: ”Iau in calcul o demisie, nu vreau sa-mi irosesc energiile, sa lupt cu colegii mei de partid”.


1 Comentariu la Zamfir: Orban, recalificat in ”aparator al abuzurilor”

  1. cobe

    Este normala reactia lui Organ,de cativa ani a devenit mercenarul in solda stapanilor coloniei,deoarece are multi scheleti prin care este santajat sa joace dupa cum i se canta.Nu cred ca proiectul de lage propus de senatorul Zamfir va avea succes in final,mafia financiara externa, dar si interna, are prea multa putere in aceasta colonie si este sustinuta in principal de guvernator si toate ong-urile aflate in solda stapanilor coloniei.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!