AcasăNewsZambetul care a INGROZIT o tara intreaga! Ce se ascunde in spatele...

Zambetul care a INGROZIT o tara intreaga! Ce se ascunde in spatele acestei fotografii! (VIDEO)

Fata asta a socat pe toata lumea cu zambetul pe care l-a afisat in vazul presei din Marea Britanie. Se pare ca este chiar sora celui care apare intr-un video, cu mainile pline de sange, dupa ce a decapitat un soldat.

Blessing Adebolajo a fost fotografiata in timp ce urca intr-o masina a politiei, la scurt timp dupa ce fratele sau a comis oribila crima. Presa de peste hotare spune ca femeia in varsta de 32 de ani nu a fost arestata, ci i-au fost puse cateva intrebari despre cei doi atacatori. Locuitorii din Marea Britanie au fost ingroziti cand au vazut ce zambet afisa femeia.

[youtube]MZzG_w1kyNg[/youtube]

Cat despre fratele sau, unul dintre vecini a spus ca ii placea sa fumeze marijuana din cand in cand si ca era genul de persoana pe care nu era bine daca o suparai. In rest, parea un tip destul de linistit, care avea mereu zambetul pe buze, arata Daily Mail.

[youtube]uVSKD5XKYHQ[/youtube]

Oribilul incident a avut loc in cartierul Woolwich din Londra, pe data de 22 mai, in jurul orei locale 14.00. Dupa ce au decapitat un militar, cei doi atacatori au asteptat linistiti sa vina politia, avand mainile patate de sange. De asemenea,  ei „dadeau” interviuri trecatorilor terifiati de cele intamplate.

Sursa foto:234Pulse.com.

Citeste si:

Soc si groaza la Londra: militar britanic decapitat in plina strada! Criminalii au fost impuscati de fortele antitero! (FOTO/VIDEO)

Scenarii horror la Londra! Teroristii care au decapitat un soldat erau in atentia serviciilor secrete

author avatar
Anca Murgoci
1.256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger