AcasăNewsYoko Ono tipa 17 secunde la Donald Trump!

Yoko Ono tipa 17 secunde la Donald Trump!

La 83 de ani, vaduva lui John Lennon ii trimite un mesaj noului presedinte al Statelor Unite, care consta intr-un tipat viguros care dureaza 17 secunde.

“Dragi prieteni, imi face placere sa impartasesc cu voi acest mesaj care reprezinta mesajul meu pentru Donald Trump. Va iubesc”, a postat Yoko pe contul ei de Facebook.

Yoko Ono este cunoscuta pentru lucrarile sale de avangarda, inclusiv in muzica, dar videoclipul cu tipatul a surprins pe toata lumea. Mai cuminte fost Lady Gaga, care a ales sa-si manifeste nemultumirea pentru alegerea lui Trump, la New York, chiar in fata cladirii Trump Tower, si Moby, publicand o scrisoare deschisa adresata cetatenilor americani.

Yoko Ono a primit, doua premii Grammy, in 1981,  pentru cel mai bun album al anului si in 2000, pentru cel mai bun lungmetraj muzical. Anul trecut, artista nipona a fost omagiata de Muzeul de Arta Moderna din New York, printr-o expozitie dedicata operelor sale din perioada anilor 60. Regretatul John Lennon isi descria sotia, drept “cel mai cunoscut artist necunoscut din lume. Toata lumea ii cunoaste numele, dar nimeni nu stie cu adevarat ceea ce creeaza ea.”

author avatar
Bogdan Borcea
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger