AcasăNewsXi Jinping: Armata sa fie pregatita de lupta

Xi Jinping: Armata sa fie pregatita de lupta

Presedintele Xi zangane armele ca Taiwanul sa accepte reunificarea cu China

Presedintele Chinei a ordonat fortelor armate sa-si consolideze pregatirea de combat ”incepand cu un nou punct de plecare” si sa-si ”deschida un nou orizont” pentru dezvoltarea unei ”armate puternice”.

Presedintele Xi zangane armele ca Taiwanul sa accepte reunificarea cu China

Xi Jinping, care este si secretarul general al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez si presedintele Comisiei Militare Centrale (CMC) a dat aceste instructiuni in cadrul unei reuniuni a CMC la Beijing. China este dornica de un program accelerat al dezvoltarii armatei, pe fondul tensiunilor in crestere cu SUA (razboi comercial, statutul Taiwanului, etc) si al situatiei disputelor teritoriale din Marea Chinei de Sud. Salutand ”realizari militare emblematice, pioniere si istorice dupa cel de-al 18-lea Congres al PCC, Xi Jinping, citat de agentia oficiala Xinhua, a indicat ca fortele armate au ”asigurat ferm” suveranitatea, securitatea si interesele dezvoltarii Chinei, rezistand ”unor situatii complexe”. Ansamblul fortelor armate, a ordonat Xi, ”trebuie sa aiva o corecta intelegere a tendintelor de securitate si dezvoltare a Chinei”, ”sa-si intareasca constiinta pericolului, a crizelor, si sa faca eforturi solide in materie de pregatire de lupta pentru a indeplini misiunile desemnate de partid si popor”. Considerand capacitatea de lupta ca ”singur si fundamental criteriu”, Xi Jinping a ordonat ca toate ”fortele si resursele” sa se concentreze pe ”pregatirea de lupta, pentru a realiza progrese semnificative in acest domeniu”. Presedintele Chinei a semnat si un ordin de mobilizare pentru antrenament al fortelor armate, primul ordin al CMC din acest an.

author avatar
Tudor Borcea
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Întotdeauna am admirat poporul chinez ca știe sa mănânce. Ei mănâncă de 5 x pe zi noi de 3.E la sărbători ei e ei tot de 5 x pe zi mănâncă pe când noi mancam la fel de bine de 5 x. E un lucru bun pentru ei nu și pentru noi ca începe sa ne mănânce în cur. De aci și harjoana aspirația invidia avaritia dusmanirea aproapelui. Probabil ca ușor europenizat nenea Xi și-a dat avânt și a mâncat de 6x ceea ce a adus să-l mance fertil în cur și pe el… O problema de sărbătoare mâncatul în cur printre popoarele mâncătoare de carne de porc supercondimentata f grasa densa satioasa superproteica, care se vindeca cu dieta și spalaturi anale cu apa calduta și săpun și infuzie de ceai de mușețel și levănțică ce da un miros primavaratec campenesc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger