Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Whitney Houston era lesbiana

Whitney Houston era lesbiana

Autor:

Documentarul despre viata cantaretei Whitney Houston, numit” Whitney: Can I Be Me?” este plin de afirmatii frapante. Potrivit apropiatilor, Whitney Houston se iubea cu Robyn, asistenta personala.

 

whitney houston bobby brown 470x500 Whitney Houston era lesbiana

Bobby Brown, sotul lui Whitney, a iubit-o atat de mult pe aceasta incat a avut puterea sa recunoasca ca sotia sa era pe invers

Robyn Crawford, asistenta lui Whitney a lucrat alaturi de ea mai bine de 20 de ani. Bunii sai prieteni sunt de parere ca Whitney, care a murit in urma unei supradoze in anul 2012, ar fi trait si astazi daca ar fi avut curajul sa-si recunoasca orientarea sexuala, potrivit themirror. De altfel, sotul lui Whitney, Bobby Brown, a avut nenumarate scandaluri cu Robyn pe marginea acestui subiect. In documentar, un prieten apropiat al cuplului Bobby Brown & Whitney Houston a declarat : “Nu cred ca era lesbiana, ci bisexuala. Robyn ii oferea lui Whitney liniste si calm, iar astfel ea si-a gasit echilibrul”.  Contactata de producatorii documentarului, Robyn Crawford a refuzat sa participe la realizarea lui. Totusi, ea a declarat ca a reusit sa treaca peste evenimente si ca acum isi vede de viata ei. Asistenta lui Whitney si-a dat demisia in anul 2000, in urma presiunilor facute de catre mama vedetei. Whitney Houston a fost gasita moarta in februarie 2012. Dupa autopsie, medicii au spus ca a decedat inecata in cada, in urma unui infarct. In corpul sau au fost gasite mai multe droguri.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!