AcasăNewsWashington avertizeaza asupra riscului unor noi atentate in Europa

Washington avertizeaza asupra riscului unor noi atentate in Europa

SUA isi sfatuiesc cetatenii sa fie atenti la zonele turistice aglomerate

Departamentul american de Stat i-a pus in garda pe americani cu privire la riscul de noi atentate in Europa, in conditiile in care teroristii planifica atacuri in zone turistice cu mare afluenta a populatiei.

SUA isi sfatuiesc cetatenii sa fie atenti la zonele turistice aglomerate

”Departamentul de Stat ii informeaza pe cetatenii americani cu privire la posibilele riscuri legate de calatoriile in Europa, urmare a unor serii de atacuri teroriste, intre care si cel din 22 martie din Bruxelles, revendicate de Statul Islamic. Grupari teroriste continua sa planifice atacuri in termen scurt in intreaga Europa, vizand evenimente sportive, zone turistice, transport in comun”, se arata intr-un comunicat al diplomatiei americane, informeaza Sputnik. Cetatenii americani sunt indemnati sa fie prudenti atunci cand se afla in locurile aglomerate, in timpul sarbatorilor religioase, festivalurilor sau evenimentelor sportive. Americanii sunt rugati sa urmeze fara abatere instructiunile autoritatilor locale si informatiile mass-media locale.

O delagatie FBI la Bruxelles

O delegatia a FBI si a politiei din New York va sosi in Bruxelles, a anuntat marti seful antitero al politiei  din New York, John Miller, explicand ca mai multi cetateni americani figureaza printre victimele atentatului din Bruxelles, noteaza RTBF. Patru misionari mormoni au fost raniti, din care doi grav, la fel si un membru al fortelor aeriene americane, insa departamentul de Stat nu a oferit o cifra exacta a victimelor in randul cetatenilor americani raniti sau decedati la Bruxelles.

author avatar
National
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger