Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Warren Buffet, in duet cu Stevie Wonder

Warren Buffet, in duet cu Stevie Wonder

Autor:

Revista Forbes a implinit 100 de ani, si a fost sarbatorita pe masura: pe scena au urcat un florilegiu de bogatasi insumand averi de 125 de miliarde de dolari.

 

Warren Buffet Stevie Wonder Warren Buffet, in duet cu Stevie Wonder

Nu vezi deseori un miliardar precum Warren Buffet cantand la liber, pe scena, chiar daca auditoriul este alcatuit din bogatasii lumii

Evenimentul s-a petrecut in Manhattan, la New York si a strans laolalta cei mai bogati investitori, filantropi, si oameni de afaceri care au trecut prin paginile celebrei reviste. Warren Buffet a fost un fel de gazda a evenimentului si , pentru discursul sau, afaceristi uriasi au urcat pe scena. Numai averile acestora au totalizat 125 de miliarde de dolari. Dupa diverse protocoale, Buffet a facut un lucru  nemaivazut: el a ales sa cante in duet cu celebrul Stevie Wonder. miliardarii forbes Warren Buffet, in duet cu Stevie WonderPiesa, un evergreen, se numeste „The Glory of Love”, a fost scrisa de Billy Hill si inregistrata de Benny Goodman in 1936. Momentul, evident, s-a lasat cu aplauze, mai ales din partea lui Sean „Diddy” Combs, adica fostul rapper P Diddy, care are o avere estimata la 82o de milioane de dolari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!