Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » VW, cel mai mare producator auto!

VW, cel mai mare producator auto!

Autor:

Cu vanzari, in 2016, de peste 10,31 milioane de masini, grupul german surclaseaza, in premiera, Toyota(10,17 milioane), in conditiile  in care producatorul nipon a fost lider mondial, intre 2008 si 2015, cu exceptia unui singur an, 2011(loc ocupat de General Motors), perioada in care furnizorii au fost afectati economic de catastrofa tsunami-ului ce a lovit coastele Japoniei. Pe locul trei se situeaza GM, companie care a ocupat primul loc decenii la rand.

 

volkswagen emblem VW, cel mai mare producator auto!Vanzarile Volkswagen au crescut cu 3,8%, datorita pietei din China(crestere cu 12%), dar si succesului comercial pe care l-a avut modelul Golf, cea mai vanduta masina din Europa.


1 Comentariu la VW, cel mai mare producator auto!

  1. Teodora

    Oportunitate noua pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: teodorateo56@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!