AcasăNews"Vulgar ca un racan": DSK nu s-a multumit cu mama, a sarit...

„Vulgar ca un racan”: DSK nu s-a multumit cu mama, a sarit si pe fiica

DSK s-a culcat cu mama (dr.), a poftit si la fiica (stg.)

In timpul audierii sale la politie, Anne Mansouret, mama lui Tristane Banon, a dezvaluit ca a avut o relatie sexuala cu Dominique Strauss-Kahn. Ea l-a descris pe fostul director FMI drept un pradator, la care nevoia sexuala declanseaza un proces de dominatie.

DSK s-a culcat cu mama (dr.), a poftit si la fiica (stg.)

Anne Mansouret, colega in partidul socialist cu Strauss-Kahn, a convins-o pe fiica sa, Tristane Banon sa nu depuna plangere in 2003 pentru tentativa de viol. De data aceasta, Mansouret nu mai pare dispusa sa arate vreo ingaduinte lui DSK. Pe 13 iulie, in timpul audierii sale la politie, in fata Brigazii de Represiune a Delincventei impotriva Persoanei, ea s-a lansat intr-un dur rechizitoriu la adresa fostului director FMI. „Este ca un pradator care cauta, nu sa placa, ci sa ia”, ar fi declarat Mansouret, potrivit saptamanalului L’Express. „Nevoia sexuala declanseaza un proces de dominatie” la Strauss-Kahn, care se comporta cu „obscenitatea unui racan”.

Anne Mansouret i-a cunoscut lui DSK "obscenitatea de racan"

In timpul audierii de sase ore in fata anchetatorilor, Anne Mansouret a dat ca exemplu propria experienta. Vicepresedinta Consiliului General al Regiunii Eure a dezvaluit ca ea insasi a avut o relatie sexuala cu DSK la inceputul anilor 2000. „O relatie consimtita, dar evident brutala, care s-ar fi derulat intr-un birou de la Paris al OECD (Organizatia Europeana pentru Comert si Dezvoltare)”, scrie L’Express. Pe atunci, DSK era consilier special pe langa secretatul general al organizatiei. Anne Mansouret era prietena cu fosta nevasta a lui DSK, Brigitte Guillemette, nasa, impreuna cu sotul ei, a lui Tristane Banon.

„M-am culcat cu maica-sa, am luat foc cand am vazut-o pe fiica-sa!”

"Un pradator care nu vrea sa placa, ci ia"

Marturisirile lui Mansouret vin sa sprijine plangerea depusa de fiica sa, Tristane Banon impotriva lui Dominique Strauss-Kahn. In depoziatia sa, fruntasa socialista a povestit cum Tristane, „innebunita”, ar fi sunat-o „cand pleca in fuga” din apartamentul in care nasul sau o agresase sexual. La randul sau, Mansouret a sunat-o pe sotia de atunci a lui DSK. Brigitte Guillemette, de asemenea audiata de anchetatori, i-ar fi spus cumetrei sale ca „stia ca sotul ei avusese in mai multe randuri un comportament deplasat fata de studente, dar ca nu a crezut vreodata ca el va merge atat de departe”, mai scrie L’Express. „Brigitte Guillemette l-ar fi sunat atunci pe DSK, iar acesta i-ar fi spus, in esenta: ‘nu stiu ce m-a apucat. M-am culcat cu maica-sa, am luat foc cand am vazut-o pe fiica-sa”, adauga saptamanalul.

Brigitte Guillemette, insa, ar fi dezmintit aceste alegatii, la audierea sa de vineri, scrie un alt saptamanal, Le Point. „Toate elementele declarate de Anne Mansouret care ar fi putut acredita veridicitatea tentativei de viol au fost dezmintita de audiata”, declara un anchetator pentru publicatia respectiva. Fosta nevasta a lui DSK ar mai fi declarat ca nu a fost contactata de Anne Mansouret. Dimpotriva, ea ar fi sunat-o pe fruntasa socialista, pentru a-i cere sa puna capat zvonurile privindu-l pe fostul ei sot. Iar aceasta convorbire s-ar fi desfasurat de fata cu martori, a declarat Guillemette politistilor.

In timpul depozitiei sale, Anne Mansouret a detaliat toate etapele parcurse pentru a o convinge pe fata ei sa nu depuna plangere impotriva lui Dominique Strauss-Kahn. Un magistrat din Evreux, localitate in regiunea Eure, unde Mansouret este aleasa, ar fi luat legatura cu „un foarte inalt magistrat de la Paris” care i-ar fi spus ca sunt „mari sanse” ca o plangere sa fie respinsa in lipsa de dovezi materiale. „Anne Mansouret, care a dat numele magistratului anchetatorilor, recunoaste ca a fost tulburata de acest sfat”, scrie L’Express.

DSK, „dezolat”, dar „linistit”

Tristane Banon, fina lui DSK, l-a facut pe Nasul sa ia foc

Socialista a declarat ca s-a consultat si cu colegii de partid. O consiliera, „cunoscuta pentru convingerile sale feministe”, ar fi incurajat-o sa mearga in justitie. O alta fruntasa socialista, astazi parlamentara, a spus ca „in ce o priveste pe ea, lucrurile nu au mers chiar atat de departe” ca in cazul lui Tristane Banon. „Dar putinul pe care l-am vazut (am avut norocul sa nu ma aflu niciodata singura cu el) mi-a aratat cat este de periculos pentru femei acest personaj”, ar fi scris aceasta parlamentara intr-un mail din 18 decembrie 2003. Pe de alta parte, Anne Mansouret afirma ca ar fi vorbit despre intreaga afacere cu Francoise Hollande, favorita a fi desemnata candidata socialistilor la alegerile prezidentiale din 2012. Aceasta „se pare ca era la curent, deoarece a venit la Mansouret s-o intrebe cum se simtea fiica ei si ce avea de gand sa faca”.

Desi Anne Mansouret a descurajat-o pe fiica ei sa depuna plangere, ea ar fi avut totusi o explicatie cu DSK pe holurile Consiliului regional al Ile-de-France, la Paris. Potrivit lui Mansouret, DSK s-ar fi aratat „dezolat”, si-ar fi cerut iertare pentru comportamentul lui, precizand ca „nu intentiona sa-i faca vreun rau lui Tristane„. De altfel, Dominique Strauss-Kahn „parea sa nu se teama prea mult de riscul unei plangeri”, scrie L’Express. La randul lor, avocatii lui DSK au amintit presei ca a fost depusa o plangere la adresa lui Tristane Banon, pentru denunt calomnios.

 

author avatar
Adrian Patrusca
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger