AcasăNewsVremea va continua sa se raceasca. Sunt anuntate ninsori si lapovita

Vremea va continua sa se raceasca. Sunt anuntate ninsori si lapovita

Vestile pe care specialistii in meteorologie le-au anuntat in urma cu scurta vreme nu sunt deloc cele pe care sperau sa le auda cei care suporta mai greu anotimpul rece.

(foto: infobraila.ro)

Si spunem acest lucru in contextul in care deja ultima zi a saptamanii a venit cu temperaturi simtitor mai mici fata de ziua de sambata, dar si in conditiile in care ANM-ul transmite faptul ca „racirea vremii va continua, astfel ca valorile termice vor fi in majoritatea zonelor mai scazute decat normele perioadei, iar minimele vor deveni negative in toata tara”.

Concret, noul mesaj venit dinspre Administratia Nationala de Meteorologie consta intr-o informare meteo, valabila incepand de duminica de la ora 13 si pana luni dupa-amiaza, la ora 15. In perioada aflata in atentia specialistilor, sunt anuntate noi ninsori – moderate cantitativ- in Carpatii Meridionali si de Curbura. Astfel de precipitatii sunt asteptate si in estul Transilvaniei, dar si in centrul si sudul Moldovei, duminica dupa-amiaza si in prima parte a noptii de duminica spre luni.

Cat despre Dobrogea si Campia Romana, meteorologii spun ca „ploile se vor transforma temporar in lapovita si ninsoare”.

Nici vantul nu va lipsi din tabloul intervalului mentionat. Aceeasi sursa anunta ca daca in est si sud-est intensificarile vor atinge 45-50 km/h, pe litoral si in zona Carpatilor de Curbura se asteapta ca vantul sa sufle cu 55 km/h.

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger