AcasăNewsVremea se strica incepand din aceasta noapte. Sunt anuntate ploi si descarcari...

Vremea se strica incepand din aceasta noapte. Sunt anuntate ploi si descarcari electrice in majoritatea regiunilor!

Acest sfarsit de saptamana nu va fi la fel de placut ca precedentul, cel putin cand vine vorba de soare si temperaturi placute, mult-asteptate de turistii care aleg sa petreaca week-end-ul la mare ori in statiunile montane.

Vestile de la specialisti nu sunt, asadar, tocmai placute, pentru ca reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, vineri la pranz, o informare prin intermediul careia precizeaza ca, de sambata, 23 august, de la ora 03, si pana duminica noapte, vremea va fi instabila.

Valul de ploi va cuprinde, incepand cu noaptea de vineri spre sambata si continuand si in prima zi de week-end, Oltenia, Muntenia, dar si zona montana. Ploile se vor extinde catre vestul tarii, in cursul noptii de sambata, pentru ca duminica sa cada precipitatii in majoritatea regiunilor.

Meteorologii precizeaza ca va ploua in averse, care pot avea si caracter torential, se vor semnala descarcari electrice, posibil si grindina, dar si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa pot depasi, local, 20 l/mp, izolat chiar si 30-40 l/mp.

Informarea meteo este valabila pana pe 24 august, la ora 23, asa ca, in cazul in care aveti planuri pentru acest sfarsit de saptamana – sa iesiti la plimbare in parc, sa mergeti pe litoral, ori in drumetii montane – e bine sa tineti cont de prognoza, pentru ca vremea instabila sa nu va prinda pe picior gresit!

author avatar
Cristina Stefan
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger