AcasăNewsVremea se strica din nou: Mai multe judete vizate de COD GALBEN...

Vremea se strica din nou: Mai multe judete vizate de COD GALBEN de vijelii!

Daca sperati ca vom scapa de ploi si vremea destul de rece pentru aceasta perioada, aflati ca vestile de la meteorologi nu sunt tocmai bune. Cel putin pentru 15 judete din tara, si pentru anumite arii din alte sase, situate in centru, aflate sub incidenta unei atentionari COD GALBEN de vreme severa.

Specialistii Administratiei nationale de Meteorologie (ANM) au emis, luni la pranz, o avertizare valabila de mari dupa-amiaza si pana la primele ore ale zilei de mieruri, mai exact in intervalul 17 septembrie, orele 15 – 18 septembrie, ora 03.

In perioada amintita, in Crisana, Maramures, Transilvania, in dealurile Banatului si ale Olteniei, dar si la munte – vremea va deveni instabila. Sunt anuntate ploi, posibil torentiale, insotite de tunete si fulgere, dar si, posibil, de caderi de grindina. Precipitatiile vor fi insemnate cantitativ – 10-15 l/mp in judetele Arad si Timis, de peste 20 – 25 l/mp in restul zonelor, si, chiar 50 l/mp, izolat. Totodata, meteorologii au anuntat ca in ariile vizate de Codul galben de vreme severa vantul va avea intensificari temporare.

Sursa foto: http://incomod-media.ro/ANM

885 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger