Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vremea se strica din nou, de duminica incepand: Reapar ploile, dar si ninsorile – la munte

Vremea se strica din nou, de duminica incepand: Reapar ploile, dar si ninsorile – la munte

Autor:

Ca vremea e din nou in schimbare – una deloc pe placul celor care nu se impaca deloc cu ploile – e cat se poate de evident, in Capitala cel putin, unde a plouat deja, mocaneste, de dimineata incepand.

 

harta Vremea se strica din nou, de duminica incepand: Reapar ploile, dar si ninsorile   la munteInsa modificarile vremii vor fi sesizate, treptat, si in restul regiunilor tarii. Peste mai putin de trei ore va intra in vigoare o noua informare data publicitatii de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie.

Astfel ca, potrivit ANM, de duminica de la ora 14 si pana luni dimienata, la ora 9, vom asista la o noua schimbare a vremii. Daca la munte- in speta in prima parte a intervalului in Carpatii Orientali, iar apoi si in Meridionali, va ninge, in restul zonelor va ploua, fiind posibil sa se semnaleze si precipitatii mixte- insa doar in Subcarpatii Moldovei si in estul Transilvaniei.

Un alt aspect semnalat de meteorologi, pentru intervalul mentionat, este acela ca vor fi perioade in care va bate si vantul, in special in sud si la munte.

sursa foto: meteoromania.ro
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-11-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!