AcasăNewsVremea se strica din nou! Care sunt zonele afectate!

Vremea se strica din nou! Care sunt zonele afectate!

Dupa cateva zile ploioase, vremea se arata din nou capricioasa.  Duminica, vremea va fi racoroasa si va ploua pe arii extinse.

Meteorologii spun ca la munte, la altitudini de peste 1800 de metri, vor cadea precipitatii mixte.

Inca de dupa-amiaza se strang norii, va ploua,  vor fi descarcari electrice, si va bate si vantul. Izolat vor fi si vijelii si grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14-15 grade in Dealurile de Vest si 26-27 de grade in sud-est.

Spre dupa-amiza vor cadea  averse in Capitala, insotite de descarcari electrice si vant alert.  Temperatura maxima va fi de 23-24 de grade. Ploile se extind in toate masivele, iar vantul va bate cu putere. Izolat va cadea grindina si se vor cumula cantitati importante de apa.

La mare, mercurul din termometre va urca pana in dreptul valorii de 22 – 25 de grade. Dupa-amiaza vor cadea ploi scurte de vara insotite de fenomene electrice si vant. Apa marii va avea o temperatura cuprinsa intre 16 grade in sudul litoralului si 19 grade la gurile Dunarii.

In sud, instabilitatea atmosferica se va accentua progresiv. Spre dupa-amiaza, se vor semnala averse, descarcari electrice, vant turbulent si posibil grindina, temperatura aerului urcand pana la 21 de grade la Craiova, 20 de grade la Pitesti, 25 de grade la Giurgiu, 27 de grade la Calarasi si 26 de grade la Braila.

In Dobrogea, vremea va fi calda. Maximele vor fi de 26 de grade in partea continentala la Tulcea si de 25 de grade la Constanta.

In sudul Moldovei, vremea va fi la fel: frumoasa in prima parte, iar spre seara vin averse cu tunete si fulgere si vant intens. Se vor inregistra 26 de grade la Galati si 25 de grade la Iasi. La Suceava nu vor fi mai mult de 20 de grade.

Saptamana debuteaza tot cu vreme racoroasa si mohorata. Va ploua in nord, vest si centrul tarii, iar temperaturile  maxime  vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade. In capitala, luni ceruls va fi schimbator, dar nu va ploua. Temperatura maxima se vo situa in jurul valorii de 23 de grade.

Marti, vremea se incalzeste in toate regiunile. Va mai ploua doar in nord-vestic si nord. Maximele vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade.

author avatar
Andra Nesu
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger