AcasăNewsVremea se strica din aceasta seara: ploi, descarcari electrice si vijelii!

Vremea se strica din aceasta seara: ploi, descarcari electrice si vijelii!

Vesti cat se poate de rele din partea meteorologilor, pentru urmatoarele zeci de ore. Din aceeasta seara incepand, vremea se strica, iar soarele care si-a facut simtita prezenta din plin in ultimele zile, aducand tempoeraturi foarte placute, va fi acoperit de nori grei de furtuna.

Asadar, conform informarii emise miercuri de catre reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, peste doar cateva ore, mai exact de la ora 21 incepand, intra in vigoare alerta de vreme rea. Cuvintele care vor caracteriza cel mai bine intervalul imediat urmator sunt instabilitate atmosferica accentuata.

Conform datelor venite de la meteorologi, pana joi seara, la ora 21, peste Romania se va abate un val de instabilitate, care se va manifesta periodic, in intervalul amintit.

In noaptea de miercuri spre joi, va ploua indeosebi in  Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Oltenia si in cea mai mare parte a Moldovei, precum si in regiunile montane, in timp ce precipitatiile vor cuprinde in special Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova si local in Oltenia, dar pe parcursul zilei urmatoare, respectiv joi.

E important de mentionat ca, in tot acest timp, ploile ar putea avea caracter torential, vor fi destul de insemnate cantitativ (meteorologii se asteapta ca acestea sa vor depaseasca local 15-20 l/mp si doar izolat 30-40 l/mp), si insotite de fulgere, dar si de intensificari ale vantului, care pot ajunge sa aiba aspect de vijelie. De asemenea, din peisaj nu va lipsi nici grindina, insa fenomenul se va semnala doar pe arii restranse.

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger