AcasăNewsVremea se strica, de miercuri incepand. Va ploua in majoritatea regiunilor

Vremea se strica, de miercuri incepand. Va ploua in majoritatea regiunilor

Bucurati-va de vremea frumoasa din aceasta zi de 8 martie, si de soarele care, cel putin la aceasta ora, straluceste pe cerul Capitalei, printre norii prietenosi care completeaza tabloul unei zile de primavara.

Totul pentru ca, incepand cu dupa-amiaza celei de-a treia zi a saptamanii, norii grei, care cern ploi, vor pune din nou stapanire pe vazduh, aducand ploi in cea mai mare parte a tarii, din cate reiese din cele mai recente date facute publice de care meteorologi.

Mai exact, prin intermediul unei informari meteo, specialistii de la ANM spun ca, in intervalul 9 martie, ora 15- 11 martie, ora 7, vor cadea precipitatii, moderate cantitativ, in majoritatea regiunilor, exceptie facand Banatul, Oltenia si vestul Munteniei, unde se vor cumula cantitati de apa de 20-25 l/mp, posibil si peste 35-40 l/mp, insa doar izolat. Ca urmare, umbrelele si pelerinele de ploiae vor fi, o data in plus, accesorii foarte utile in lupta cu capriciile naturii.

De asemenea, din cate anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, vor fi si precipitatii specifice ierii, sub forma de lapovita si ninsoare, insa doar in zona inalta- la peste 1800 de metri altitudine- si indeosebi in Meridionali.

Cat priveste vantul, nici el nu va lipsi din peisajul urmatoarelor trei zile. Vor fi intensificari in special in sudul si sud-estul tarii, viteza vantului la rafala fiind de 50-60 km/h.

sursa foto: renasterea.ro

author avatar
Cristina Stefan
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger