AcasăNewsVremea se schimba radical, incepand de marti. Sunt anuntate ploi si ninsori

Vremea se schimba radical, incepand de marti. Sunt anuntate ploi si ninsori

Dupa un week-end cu vreme primavaratica si o prima zi a saptamanii cu maxime placute si cu mult mai mari decat in intervalul precedent, precipitatiile revin in forta in tara – fie ca este vorba despre ploi, fie despre ninsori.

Studiind prognoza pentru zilele urmatoare, specialistii au considerat ca se implune emiterea unei informari meteo, care se aplica incepand de marti dimineata, de la ora 2. Pana joi dimineata, la ora 6, nicio zona a tarii nu scapa de precipitatii.

Specialistii spun ca in Muntenia, Moldova, Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte din restul tarii va ploua mai insemnat, dar si ca, in cursul noptii de luni spre marti, va ninge preponderent in nordul Moldovei, dar si in regiunile montane inalte. Apoi, incepand cu noaptea de 6 spre 7 februarie, ninsorile vor cuprinde mare parte a Moldovei, dar si zona montana, fiind asteptat sa se formeze un strat nou de zapada.

Totodata, din directia ANM se anunta ca „in sud-estul tarii, incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri (08 februarie), treptat vor predomina ninsorile” si ca vantul va sufla mai puternic in sudul Moldovei, mare parte din Muntenia si Dobrogea.

Nu in ultimul rand, se poate produce si polei, indeosebi in sudul Moldovei, dar si in Baragan, din cate mentioneaza din directia Administratiei citate.

513 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger