AcasăNewsVremea se raceste simtitor in urmatoarele zile!

Vremea se raceste simtitor in urmatoarele zile!

Dupa ce ne-am bucurat de doua zile cu temperaturi mai ridicate ca in zilele precedente, si de un  soare generos, care a incalzit atmosfera, vestile primite de la meteorologi nu mai sunt la fel de bune, cel putin pentru intervalul imediat urmator.

In cazul in care v-ati facut deja planuri pentru sfarsitul de saptamana, sau aveati de gand sa programati o calatorie ori o iesire in aer liber, e bine sa tineti cont de prognoza si sa va adaptati garderoba in functie de gradele din termometre, pentru a nu avea surprize neplacute!

Specialistii in meteorologie au anuntat ca, de vineri noapte incepand, vremea se va raci simtitor. In cursul zilei de 27 septembrie maxima la nivelul intregii tari nu va mai trece de 23 de grade, in timp ce mercurul din termometre va scadea mult in orele noptii, potrivit b1.ro. De asemenea, sunt anuntate precipitatii sub forma de ploaie in nordul Moldovei, dar si in sudul si sud-estul tarii, si chiar lapovita, in zonele montane inalte.

Fata de ziua de joi, cand maximele au urcat pana la 28 de grade, vineri in Capitala nu sunt anuntate mai mult de 19 grade la amiaza, in timp ce la Brasov se asteapta o maxima de 15 grade, la Cluj Napoca, Galati, Iasi si Constanta 16 grade,  iar la Craiova 19 grade. Sambata, temperaturile scad si mai mult fata de zilele precedente. Astfel, in Capitala este prognozata o maxima de 18 grade, in timp ce la Brasov se anunta doar 16 grade, aceeasi valoare maxima ca in Constanta. La timisoare, la amiaza, mercurul din termometre va urca pana la aproximativ 17 grade.

456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger