AcasăNewsVremea se raceste semnificativ: vine un val de frig, de marti incepand!

Vremea se raceste semnificativ: vine un val de frig, de marti incepand!

S-a emis o nouă avertizare de ninsori. Cum va fi vremea în Capitală, de 1 decembrie

Vesti nu tocmai bune, din partea vremii, cel putin pentru urmatorul interval. Daca pana acum am avut parte de o perioada mai calda ca de obicei, anul 2015 se incheie cu ger, dar fara prea multe precipitatii, respectiv fara valuri de ninsori, care sa aduca nameti.

Asadar, in cazul in care aveti in plan sa calatoriti la munte, dar nu numai, e bine sa tineti cont de datele facute publice de catre specialistii in materie de meteorologie si sa va puneti in bagaje haine calduroase, incaltari potrivite, manusi si caciuli, cat sa nu lasati gerul sa va strice vacanta, pe final de an!

Dupa doua zile -duminica si luni -cu temperaturi mai ridicate fata de normalul perioadei, respectiv finele lunii decembrie, de marti vremea schimba foaia. Si nu oricum, ci radical, din cate a precizat, in urma cu scurta vreme, un reprezentant al Administratiei Nationale de Meteorologie, intr-o interventie la postul B 1 TV. Totul, ca urmare a unui fal de aer rece siberian care se abate si asupra tarii noastre.

Asadar, de marti, vremea intra intr-un proces de racire accentuata, incepand cu regiunea Moldovei, din cate a anuntat specialistul ANM. Pe langa scaderea gradelor din termometre, se vor semnala si precipitatii, inclusiv ploi si ninsori slabe cantitativ, indeosebi in nord-vestul tarii.

Mercurul termometrelor nu va mai depasi limita a zero grade, in anumire zone ale tarii, in ultima zi a anului. Nici vestile despre perioada urmatoare acestei date nu sunt mai bune, ceea ce inseamna, mai exact, ca si inceputul anului va fi unul tot cu temperaturi scazute.

674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger