AcasăNewsVremea se raceste brusc, reapar ninsorile

Vremea se raceste brusc, reapar ninsorile

Daca ultima zi a saptamanii trecute au fost temperaturi foarte placute, primavaratice chiar, din aceasta dupa-amiaza, vremea schimba foaia. Si nu oricum, ci brusc, de vreme ce in unele zone sunt anuntate ninsori, dar si viscol.

Deja si in Bucuresti putem vorbi despre o racire evidenta a vremii, comparativ cu intervalul precedent. De altfel, meteorologii au anuntat, prin intermediul unei informari ce va intra in vigoare peste mai putin de doua ore, faptul ca vremea se va raci accentuat, ca se va intampla destul de des ca valorile exprimate de termometre sa nu treaca de limita inghetului, dar si ca in noaptea de marti spre miercuri va fi ger, adica locuitorii din nordul, nord-estul, centrul, dar si din sud, vor avea de indurat minime sub limita a -10 grade.

Nici precipitatiile nu vor lipsi din peisaj – fiind vorba, din cate anunta meteorologii – de precipitatii mixte la inceput, care se pot transforma in ninsori, atat in centrul tarii, cat si in sud si est. Si la munte va ninge.

De asemenea, si vantul isi va face simtita din plin prezenta, in mare parte din tara, inclusiv in Capitala, cu mentiunea ca rafalele vor fi mai puternice la munte, unde se anunta viscol.

Informarea e valabila pana marti la amiaza, la ora 14.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger