Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vremea se mentine deosebit de rece pana duminica dimineata

Vremea se mentine deosebit de rece pana duminica dimineata

Autor:

Nici vorba de vreo veste buna despre vremea din urmatoarea perioada. Frigul nu se da dus prea curand de la noi din tara.

 

ger frig turturi 400x250 Vremea se mentine deosebit de rece pana duminica dimineataIntr-o actualizare a informarii meteo aflate in vigoare pe parcursul acestei zile de joi, expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie au transmis noi date despre vremea din intervalul 29 noiembrie, ora 14 – 02 decembrie, ora 10.

Pentru intervalul vizat de noul mesaj facut public dinspre ANM, specialistii anunta ca “vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara. Temperaturile vor continua sa fie permanent negative in majoritatea regiunilor, iar in nordul, nord-estul si centrul tarii, local in sud si est si izolat in rest, pe timpul noptilor si in cursul diminetilor va fi ger – adica termometrele vor indica valori sub -10 grade.

Atat joi, cat si vineri vantul va sufla cu viteze de 45-55 km/h, in sudul Moldovei si al Banatului, in jumatatea de est a Munteniei si in Dobrogea, chiar si mai puternic de atat – cu intensificari 60-70 km/h – pe litoral.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!