AcasăNewsVremea se mentine capricioasa: Ce au anuntat meteorologii pentru urmatoarele ore!

Vremea se mentine capricioasa: Ce au anuntat meteorologii pentru urmatoarele ore!

Meteo, 11 martie. Vreme foarte rece în Capitală

Pentru dupa-amiaza si seara ultimei zile din aceasta saptamana se anunta din nou vreme rece si capricioasa. Motiv pentru care meteorologii au emis noi atentionari COD GALBEN.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) informeaza ca vantul va face probleme in mai multe judete din tara, atat in zona Moldovei, cat si in centrul tarii. Ca urmare, meteorologii au emis noi atentionari nowcasting (valabile pentru un interval limitat, de circa sase ore-n.r), atragand atentia asupra faptului ca vor fi rafale puternice, care vor spulbera, pe alocuri, zapada depusa.

Incepand cu ora 14.50, intra in vigoare atentionarea valabila pentru judetele Botosani si Suceava, pentru care sunt anuntate intensificari ale vantului de pana la 55 de km/h, rafale care vor spulbera omatul depus deja. Atentionarea este valabila pana la orele 20.

Totodata, un COD GALBEN de vant a fost emis pentru sudul judetelor Caras Severin si Timis. Pana spre seara, respectiv la ora 20, in zonele mentionate sunt asteptate rafale de 60-70 km/h, posibil si de pana la 80 km/h. Nici orasul Sibiu, cum de altfel se intampla si cu zona de sud a judetului Sibiu, precum si cu Valea Oltului si zonele inalte aferente acestor regiuni, nu vor scapa de vantul puternic. Intensificarile pot ajunge pana in jurul a 60 de km/h, in timp ce in zona montana se pot vorbi de limite de pana la 80-90 km/h. Atentionarea emisa de ANM pentru aceste regiuni expira tot duminica seara la ora opt.

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger