AcasăNewsVremea se inrautateste. Reapar ploile, dar si ninsorile - la munte

Vremea se inrautateste. Reapar ploile, dar si ninsorile – la munte

Dupa doua zile in care soarele a fost destul de scump la vedere, in Capitala cel putin, aflam ca meteorologii anunta un val de precipitatii – ploi, dar si ninsori – acestea din urma in regiunile montane.

Schimbarile vremii vor incepe sa fie sesizabile incepand cu aceasta dupa-amiaza, de la ora 16, din cate se mentioneaza in textul informarii meteo emise din directia ANM. Pana sambata dimineata, in jurul orei 9, sunt anuntate precipitatii in nordul, estul si centrul tarii, dar si la munte.

Conform reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, in Maramures si Transilvania, „incepand cu dimineata zilei de vineri (7 aprilie) temporar precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare”.

Totodata, se precizeaza ca la munte vor reaparea ninsorile, dar si ca se va semnala vant puternic, de pana la 70-80 km/h, indeosebi pe creste. Vantul isi va face simtita prezenta si in restul zonelor tarii, insa rafalele nu vor depasi 50-60 km/h.

De asemenea, meteorologii mentioneaza ca e posibil sa apara bruma, indeosebi in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei, in cursul noptilor de vineri spre sambata si a celei urmatoare.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger