AcasăNewsVremea rea inchide si scolile din Braila, Teleorman si Olt

Vremea rea inchide si scolile din Braila, Teleorman si Olt

Deciziilor de suspendare a cursurilor, luate inca din ziua precedenta, pe fondul avertizarilor meteo, in Capitala si patru judete li se adauga si altele similare, datand de aceasta data de luni, 26 februarie.

Astfel, pe masura ce iarna si-a aratat coltii, autoritatile din Braila, Teleorman si Olt au luat hotararea de a-i tine pe copii acasa si marti.

O astfel de decizie apartine Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila. „In zilele de marti, 27.02.2018 si miercuri, 28.02.2018, se suspenda cursurile in unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Braila”, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila.

De asemenea, se anunta oficial, de aceasta data pe site-ul ISJ Teleorman, ca „in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Teleorman, s-a hotarat suspendarea cursurilor in unitatile de invatamant din judet in ziua de luni, 26.02.2018, incepand cu ora 12:00 si in ziua de marti, 27.02.2018”, cu mentiunea ca „gradinitele cu program prelungit vor asigura permanenta pentru prescolarii ai caror parinti nu au posibilitatea asigurarii supravegherii lor, acasa, in timpul programului de lucru”.

Intr-un alt comunicat, postat de aceasta data pe pagina electronica a ISJ Olt, se anunta ca de la varful Inspectoratului Scolar Judetean Olt s-a decis ca „in data de 26 februarie 2018, incepand cu ora 13, precum si in datele de 27 si 28 februarie 2018, se suspenda cursurile pentru toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat din judetul Olt”.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger