AcasăNewsVremea continua sa fie la extreme: informare de canicula, dar si ploi

Vremea continua sa fie la extreme: informare de canicula, dar si ploi

Daca nu v-ati obisnuit deja, poate o veti face in aceste zile despre care meteorologii au anuntat ca vor fi atat foarte calde, in mai multe zone din tara, cat si instabile din pucnt de vedere atmosferic, mai ales in zonele mai inalte.

Urmarind evolutia vremii pentru marti si miercuri, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au considerat ca se impune emiterea unei informari. Din care aflam ca in mare parte din tara, aceste doua zile vor aduce un diconformt termic accentuat.

Canicula va stapani in continuare sudul si sud-estul tarii, dar si estul si centrul, respectiv Muntenia, Dobrogea, mare parte din Moldova, dar si Oltenia si Transilvania, unde sunt mari sanse ca mercurul din termometre sa ajunga la valori intre 35 si 37 de grade.

Pe langa caldura vor aparea si ploile torentiale. Despre care meteorologii spun ca vor aparea in special in regiunile de deal si munte, indeosebi dupa-amiezile si serile, si ca vor fi insotite de descarcari electircem dar si de vant si, posibil, caderi de grindina.

author avatar
Cristina Stefan
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger