AcasăNewsVrei sa-si indrepti nasul sau sa-ti pui silicoane? Acum se poate si...

Vrei sa-si indrepti nasul sau sa-ti pui silicoane? Acum se poate si in rate!

La noi, si frumusetea se cumpara in rate

De cand au aparut operatiile estetice, si frumusetea se poate cumpara. Acum chiar si in rate, la super-oferta cum ar veni, cu preturi incepand de la 17 euro.

La noi, si frumusetea se cumpara in rate

Visul doamnelor si domnisoarelor de a avea un decolteu similar cu cel al Pamelei Anderson are mult mai multe sanse sa devina realitate acum, cand multe clinici au implementat plata in rate. Acum, rinoplastiile, implanturile mamare si lipoaspiratiile infrasonice par mult mai accesibile. De fapt, tocmai am depasit perioada de maxim interes cand operatiile estetice sunt la mare cautare. Mai toti medicii esteticieni spun ca in luna ianuarie si de Sarbatori au pus acid hialuronic si botox la greu si ca romancele sunt interesate de operatiile estetice, mai ales cand e vorba de discounturi serioase sau chiar de sistemul de plata in rate. Pe scurt, cu o rata lunara cuprinsa intre 17 si 25 de euro, doamnele si domnisoarele pot beneficia de liposuctii cu aparatura foarte moderna. Dar, atentie, alegeti sa faceti rate direct la clinica, pentru ca interventiile chirurgicale estetice isi pot dubla pretul in cazul in care apelati la un credit bancar. Mai rau, pentru imprumuturile luate de la institutii financiare nebancare, asa numitele IFN-uri, exista calcule care arata ca dobanda, uneori, poata sa ajunga pana la 800 sau 1.000% pe an, ceea ce este, evident, prea mult pentru oricare dintre noi.

Preturile au scazut

Iata si cateva preturi orientative, dar sub cele din anii trecuti, culese din clinicile de chirurgie estetica: circa 1.200 de euro o rinoplastie, vreo 2.000 de euro un implant mamar si 3 mii pentru liposuctie.

author avatar
Catalin Dumitrescu
596 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger