AcasăNewsVrei sa adopti un catel? Vino duminica la campania organizata de Primaria...

Vrei sa adopti un catel? Vino duminica la campania organizata de Primaria Sectorului 1!

Un anunt ce se adreseaza iubitorilor de animale din sectorul 1, dar nu numai, care au sansa sa isi faca, in week-end-ul ce se apropie, amici necuvantatori ce se pot dovedi a le fi prieteni pe viata.

Cateii fara stapan din sectorul 1 spera sa aiba cat de curand un camin

Primaria Sectorului 1 organizeaza la acest sfarsit de saptamana (duminica, 8 octombrie 2017, intre ora 08:00 si ora 15:00) o campanie de adoptie a cainilor fara stapan la “Ringstar Club”, situat pe Soseaua Odai nr.6.

Patrupedele oferite spre adoptie sunt stranse de pe strazi de Politia Animalelor Sector 1 si provin din adapostul administratiei locale situat pe Soseaua Odai nr. 3-5.

Persoanele care doresc sa adopte un caine fara stapan trebuie sa aiba asupra lor buletinul de identitate. Cainii sunt vaccinati, sterilizati, le-au fost montate microcipuri si au carnete care dovedesc ca sunt clinic sanatosi.

Campania de adoptie este organizata cu ocazia Zilei Internationale a Animalelor, sarbatorita in fiecare an pe 4 octombrie si va avea loc in cadrul evenimentului “Bucharest Trofy 2017”, initiat de Asociatia “Doberman Club Romania” cu sprijinul Politiei Locale Sector 1.

Bucurestenii care vor sa adopte un caine o pot face pe toata durata anului direct de la adapostul din Sos. Odai de luni pana vineri intre ora 09:00 si ora 14:00. Aici ii asteapta peste 700 de caini care sunt  nerabdatori sa-si gaseasca un stapan.

Actele de adoptie sunt intocmite pe loc, patrupedele putand fi preluate direct de potentialii proprietari. Pentru mai multe informatii, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 021/490.40.07.

author avatar
National
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger