AcasăNewsVrei o vacanta de lux la pret redus? Afla AICI ofertele agentiilor!

Vrei o vacanta de lux la pret redus? Afla AICI ofertele agentiilor!

Daca ai peste 55 de ani poti beneficia de o vacanta de lux la preturi minime, in strainatate.  Cu numai 349 de euro poti petrece 8 zile de vacanta cu pensiune completa si transportul cu avionul inclus in pret.

Agentiile de turism se intrec in oferte care mai de care mai avantajoase pentru lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Singura conditie pe care o impun este ca cel putin una dintre persoanele care achizitioneaza un pachet turistic de acest fel sa aiba cel putin 55 de ani. Persoana in cauza poate sa mai cumpere bilete pentru alte persoane cu varste mai mici cum ar fi nepotii sau copiii, cu care sa petreaca impreuna vacanta.

Cea mai cautata destinatie din Cipru este Larnaca. Cazarea se face intr-un hotel clasificat la 3 sau 4 stele. In tarif sunt incluse si doua excursii de o jumatate de zi, fiecare, asistenta turistica oferita de un ghid roman, pe toata durata sejurului si in excursiile optionale.

Turistii nu trebuie sa achite pretul apei si al vinului, intrucat acesta este inclus in pret. Nu sunt incluse in pachetul turistic asigurarea medicala, asigurarea storno si toate excursiile optionale.

Prima plecare din luna septembrie este programata pe 28, in timp ce in octombrie datele de plecare sunt: 5, 12, 19 si 26. In noiembrie datele sunt 2,9 16, 23 si 30, iar in decembrie  intre 7, 14, 21 si 28.

author avatar
Cornelia Draghici
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger