Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vrea sa-i lase 122 miliarde de dolari! „Beizadeaua” refuza!

Vrea sa-i lase 122 miliarde de dolari! „Beizadeaua” refuza!

Autor:

Se intampla si asa: omul de afaceri Wang Jianlin, cel mai avut om din China, vrea sa lase mostenire uriasul sau imperiu financiar de  122 de miliarde de dolari, dar se pare ca nu are cui: chiar propriul sau fiu, Wang Sicong, a declarat ca nu doreste sa aiba o viata stresanta ca cea a tatalui sau.

 

wang 650x455 Vrea sa i lase 122 miliarde de dolari! „Beizadeaua” refuza! “L-am intrebat daca vrea sa conduca afacerea, dar mi-a spus ca nu vrea sa duca o viata ca a mea”, a marturisit magnatul in varsta de 62 de ani, fondator si presedinte al imperiului imobiliar Dalian Wanda Group, dupa ce fiul sau a refuzat sa preia in viitor sefia hotelurilor, mall-urilor si cluburilor sportive ale familiei. Wang Sicong are insa preocupari de beizadea: a cheltuit sume scandaloase pentru cainele sau, Coco(are si pagina de Web) oferindu-i opt iPhone-uri! Asta dupa ce patrupedul a ”primit” doua ceasuri Apple, pe care junele Wang a cheltuit nu mai putin de 37.000 de dolari! De altfel Sicong, poreclit „barbatul natiunii”, duce o viata relazanta si  apare zilnic pe primele pagini ale ziarelor, fiind cel mai vanat burlac din China.

Wang Jianlin are o avere de 30 de miliarde de dolari si  conduce cu o mana de fier cel mai mare dezvoltator imobiliar al Chinei, dar si sute de centre comerciale Wanda Plaza amplasate in tara. Veniturile grupului Wanda s-au propulsat, spune un site financiar, din 2011 pana in 2016, de la 15,6 miliarde de dolari la 43 miliarde USD! Surse apropiate companiei spun ca Jianlin este “dependent de munca” si ca nu isi ia niciodata concediu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!