AcasăNewsVrand sa para sincer, Ciolos o da in prostie

Vrand sa para sincer, Ciolos o da in prostie

Premierul Dacian Ciolos participa la dezbaterea organizata de Grupul pentru Dialog Social: "Proiectul de tara, intre politica si tehnocratie", in Bucuresti, marti 6 decembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Somerul de lux Dacian Ciolos s-a aruncat, ieri, intr-o conferinta de presa, sa explice el cum sta cu partidul, cu securistii si cu Soros. “Increderea dumneavoastra are nevoie de sinceritate si determinare. Le veti gasi pe amandoua” si-a anuntat liderul PLUS demersul. Mare greseala, caci din prea multa sinceritate, omul a dat direct in prostie.

Concret, Ciolosica spune ca  nu a stiut cine sunt persoanele care urmau sa inregistreze partidul PLUS si ca acestia nu vor ocupa functii de conducere in cadrul partidului.  „Am avut o discutie despre posibilitatea inregistrarii unui nou partid de catre alti fondatori, care sunt mai putin cunoscuti, care nu au notorietate publica, pentru ca am pornit de la premisa ca probabil Miscarea Romania Impreuna e tergiversat pentru ca printre fondatori are cateva persoane de notorietate si pentru ca probabil sunt unii care nu doresc ca acest partid sa fie inregistrat. In felul acesta, unui dintre membrii comunitatii tematice din platforma civica, domnul Adrian Iordache, un avocat tanar, a decis la vremea aceea sa isi asume aceasta responsabilitate impreuna cu o angajata din cabinetul dumnealui de avocatura si cu sotia dumnealui care este notar public. Nu am stiut la acea vreme cine sunt cei care inregistreaza acest nou partid, nici nu m-a interesat.

Domnul Adrian Iordache a fost unul dintre initiatorii acestui proiect. Este un avocat serios, profesionist, competent. Noi nu am facut o analiza a situatiei familiei dansului atunci cand dansul a luat aceasta initiativa. Nu stiam cine este tatal dansului si nici nu m-a interesat. Nu facem dosare de cadre pentru colaboratorii nostri”, s-a scuzat Ciolos. Mai departe, „legat de securitate, avem un lucru clar pentru propunerea de statut. Vom cere fiecarui membru de partid o declaratie pe propria raspundere ca nu a colaborat cu securitatea, iar pentr cei care vor candida la functii de conducere in partid o sa cerem chiar si un certificat de necolaborare cu securitatea in asa fel incat lucrurile sa fie foarte clare”, a mai spus Ciolos. Ciolos a declarat ca regreta interpretarea mesajului postat pe Facebook in care s-ar fi inteles ca sustinea ca toti cetatenii ar fi avut legaturi cu securitatea. Tot din sinceritate, Julien a intarit faptul ca el nu are nicio legatura cu Securitatea, nu a colaborat cu vreu serviciu si nici cu Soros. Pai cand esti platit de Soros nu te numesti colaborator, ci angajat.

author avatar
Andrei Coman
416 afisari

4 COMENTARII

  1. Câtă prostieeeee! Toți comentați despre colaborarea cu vechea Securitate, fără să nuanțeze nimeni. Ce înseamnă colaborarea cu Securitatea…veche, să-i zicem? Unii (nu neapărat majoritatea) au fost turnători meschini, nenorocind oameni. Ăia, da, nu ar trebui promovați. Alții au colaborat în folosul țării. Și nu orice ” turnat la Securitate ” era îngeraș, unii chiar erau ostili României. În altă ordine de idei, orice Stat are Securitatea lui. La noi, cea de dinainte era o zână pe lângă asta de azi.

    • Însă toți citeau același manual al securistului. Mai citește memorialistica anii 48-64.iadu a răsărit după Rege.

  2. Pălărie p-un picior ghici ciupercă ce-i? Mura în gura. Oare cine pretinde menținerea vremi or îmbunătățirea ei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger