AcasăNewsVosganian: "MRU va avea mari probleme sa isi termine mandatul!"

Vosganian: „MRU va avea mari probleme sa isi termine mandatul!”

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu va avea mari probleme sa isi termine mandatul, din cauza relatiei cu parlamentarii puterii, unii dintre acestia putand ca voteze motiunea de cenzura a USL.

„Chestiunea nu este legata doar de parlamentarii din opozitie sau din cei care se transfera la opozitie, ci chestiunea de constiinta vine acum la parlamentarii puterii. S-ar putea ca unii parlamentari sa ramana in grupurile parlamentare ale arcului guvernamental si totusi sa voteze motiunea de cenzura”, a spus Vosganian, referindu-se la sansele motiunii de cenzura a USL, in contextul plecarilor din ultima vreme de la PDL.

Potrivit vicepresedintelui PNL, „relatiile dintre actualul Guvern si majoritatea parlamentara nu este o relatie atat de osmotica incat majoritatea parlamentara sa isi lege existenta de a acest guvern”. „Dupa opinia mea, Mihai Razvan Ungureanu va avea mari probleme sa isi termine mandatul. Unele le creaza chiar el, altele le creaza altii”, a mai comentat Varujan Vosganian.

Caderea Guvernului in urma motiunii de cenzura pregatite de opozitie ar indica faptul ca Romania este o tara instabila politic si caracterizata de semianarhie institutionala, fiind complet daunator la adresa stabilitatii politice si economice, a declarat, joi, premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca USL va depune motiune de cenzura pe 17 aprilie, iar documentul va consemna nu doar „cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR” in chestiunea UMF Targu Mures, ci si „cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse”.

author avatar
Ciprian Purice
135 afisari

2 COMENTARII

  1. bai sarsaila unsureanu are multe probleme dar daca asculta sfatul unui specialins cu botul murdar de par ca tine o drege pina la urma .

  2. Dle Fosganian,eu in locul dumitale as avea decenta si nu as mai scrie si vorbi!Situatia financiara a tarii ,asa cum a fost ea dupa guvernarea Tariceanu ti se datoreaza in mare parte si dumitale.Itzi este frica si dumitale si lui tariceanu ,ca urmeaza sa aflam de ce traiti infinit mai bine dupa guvernarea voastra?DE CE ITZI ESTE FRICA NU SCAPI!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger