Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vosganian a ajuns de rasul lui Daea

Vosganian a ajuns de rasul lui Daea

Autor:

Petre Daea nu concepe ca mult iubita sa oaie sa fie detronata, in folclorul politic, de ouale lui Varujan Vosganian.

 

Varujan vosganian Vosganian a ajuns de rasul lui Daea

Spusele lui Varujan Vosganian l-au lasat masca pe Daea si au oripilat gainile

Ministrul care s-a dovedit a fi o sursa inepuizabila de ziceri socante nu este de acord ca Varujan Vosganian sa-i ia fata. Asta desi, la drept vorbind, spusele lui Daea palesc in fata teoriei cotetului evazionist – ultima teza fiscala prezentata lumii de liberalul Varujan Vosganian. Pe scurt, acesta din urma – fost ministru al Economiei din partea PNL si deputat ALDE in prezent – i-a infierat public pe romanii care mananca ouale culese din cotetul propriu in loc sa le introduca in circuitul pietei. Fapt care, conform teoriei lui Vosganian, ”vaduveste bugetul de stat de TVA, impozit pe profit si pe dividende, impozit pe salarii si contributii la asigurarile sociale”. gaina ciufulita cffb3c1b286e8e Vosganian a ajuns de rasul lui DaeaAltfel spus, aruncarea oului luat din cotet direct in tigaie lasa tara fara autostrazi, fara spitale, fara scoli, fara bani de salarii si pensii etc. Desi este obisnuit sa emita enormitati, Petre Daea a ramas interzis la auzul gainariei economice prezentate de Varujan Vosganian. Il cunosc pe domnul Varujan Vosganian, am lucrat in Senatul Romaniei. E un om care e aplecat spre scris, are si o imaginatie buna, dar cred ca acum a zburat prea departe cu imaginatia”, a comentat interzis Petre Daea.


2 comentarii to Vosganian a ajuns de rasul lui Daea

  1. ??????

    Cum considerați că de “așează” “sesizarea” domnului Varujan Vosganian “în cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare” ? Deci, care considerați că ar fi “procedurile” ?

  2. ??????

    Remarcați de altfel și partea de “prevenție” , referitoare la “hoții de găini,îndeosebi din rândurile populaiei de “etnie romă”, după cum domnul Vosganian are probabil anterioare “obiective de combatere” a unor astfel de “fapte” , reprobabile din punct de vedere social ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!