Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vorbe pretioase. Mitica Popescu: Stela Popescu “ne-a parasit sa se odihneasca putin”

Vorbe pretioase. Mitica Popescu: Stela Popescu “ne-a parasit sa se odihneasca putin”

Autor:

Printre colegii de breasla care au venit, vinei dupa-amiaza, sa se reculeaga la capataiul actritei Stela Popescu a fost si apreciatul artist Mitica Popescu.

 

actor 335x300 Vorbe pretioase. Mitica Popescu: Stela Popescu ne a parasit sa se odihneasca putinEvocand personalitatea actritei Stela Popescu, maestrul a ales sa rosteasca putine cuvinte, insa cu totul aparte. “Ne-a parasit inca o mare doamna a teatrului romanesc, care a veselit sute de mii de oameni, a jucat in sute de spectacole. Probabil ca a obosit si acum ne-a parasit sa se odihneasca putin. Dumnezeu s-o odihneasca, condoleante familiei si celor care au iubit-o cu adevarat”, a transmis Mitica Popescu, aflat in proximitatea Teatrului “Constantin Tanase”.

Cu aproape un sfert de ora inainte de ora 15, Stela Popescu a fost adusa pentru ultima oara la acest teatru, pentru ca toti cei care au cunoscut-o si apreciat-o sa ii poata aduce o floare la capatai, si sa isi ia ramas bun de la cunoscuta actrita.

Stela Popescu a fost gasita fara suflare joi dupa-amiaza. Actrita in varsta de 81 de ani va fi condusa pe ultimul drum duminica.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!