AcasăNewsVor fi restrictii de circulatie, in aceasta duminica, in Capitala

Vor fi restrictii de circulatie, in aceasta duminica, in Capitala

Mare atentie daca aveti in plan sa mergeti cu masina prin centrul Capitalei, in aceasta duminica, dupa ora 15! Traficul rutier in aceasta ultima zi a saptamanii va fi restrictionat, la orele dupa-amiezii, ca urmare a organizarii unei parade. Si, pentru a nu pierde timp constand ca drumul pe care ati fi vrut sa mergeti e inchis, va recomandam sa va informati din timp asupra acestor modificari temporare.

Este vorba despre Parada de St. Patrick’s Day, sarbatoare nationala in Irlanda, marcata pe 17 martie, si care va aduce, pe langa zambete si voie buna, si anumite restrictii la nivel de circulatie, duminica, in centrul Bucurestilor. Mai precis, din cate anunta oamenii legii, se vor impune restrictii de circulatie pe Soseaua Kiseleff, intre Strada Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, precum si pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si strada C.A. Rosetti. Masurile sunt valabile in intervalul orar 15-17, din cate a anuntat Brigada Rutiera.

Ca urmare a faptului ca nu vor putea merge cu masinile pe arterele indicate, soferii au la dispozitie rute ocolitoare, care sunt urmatoarele: Bulevardul Ion Mihalache – Str. Buzesti – Calea Grivitei – Bd. Dacia – Piata Romana – Piata Universitati; Calea Stirbei Voda – Calea Plevnei – Str. Vasile Parvan – Splaiul Independentei, precum si Piata Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Calea Dorobantilor – Soseaua Stefan cel Mare.

S-ar putea sa va fie mai usor sa localizati zonele cu circulatie restrictionata, dar si rutele ocolitoare privind harta pusa la dispozitie de Brigada Rutiera a Capitalei.

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger